Leadandó dokumentumok

 1. Minden részletében jól olvasható fénymásolat személyazonosító igazolványról, lakcímet igazoló hatósági igazolványról, esetlegesen útlevélről, ha a jelentkező rendelkezik vele, akkor a vezetői engedélyről, járművezetői igazolványról, vizsgaigazolásról - lehetőleg az igazolvány oldalai egy lapon, egymás mellett, vagy alatt elhelyezve. Jelentkezési lap elektronikus formában kitöltve és elküldve az autósiskolának.
  A fentiek leadásáig a jelentkező nem vehető fel a tanfolyamra!
 2. Orvosi alkalmassági vélemény egy eredeti példányban, és annak minden részletében jól olvasható fénymásolata. A másik orvos által adott példányt meg kell őrizni és a vezetői engedély igénylésekor az igazgatási hatóságnak kell átadni.
 3. Az évfolyam számát tartalmazó iskolalátogatási igazolás eredetiben. Ennek hiányában a nyolc általános elvégzését igazoló bizonyítványt eredetiben be kell mutatni a hatóság részére. OKJ-s képesítő bizonyítványok általában nem megfelelőek.

Kitöltendő dokumentumok:

 • Tanulói szerződés legkésőbb az első foglalkozásig két példányban!
 • A jelentkezési lap elektronikus formában értelem szerint töltendő ki. Elérhető a Sofőrsuli honlapján keresztül a vizsgák közlemények menüpont alatt ( www.soforsuli.hu ) vagy az alábbi link begépelésével:
  https://ekapu.nkh.gov.hu/kgh/kepzoszerv/jelleap/urlap
  A kitöltést a személyes iratok alapján kell végezni, ügyelve a helyes adatbevitelre (nagybetű, kisbetű a magyar helyesírás szerint)
  A véglegesítést követően a „Töltse le a kitöltött jelentkezési lapot:” menüpontnál „Csak az XML: ” kell választani és a letöltött fájlt el kell küldeni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. A beküldött jelentkezési lapot, a Sofőrsuli hitelesíti és kinyomtatja, majd eljuttatja a tanulónak, aki azt adategyeztetés és értelmezés után aláírja. A tanuló vizsgára csak ezt követően jelenthető!